Skip to main content

Nieuwsbrief Goede Doelen Week Oirschot-Spoordonk

Voor in de agenda

31 maart t/m 5 april 2025 enveloppen rondbrengen

7-8-9 april 2025 enveloppen ophalen

10-11 april 2025 inleveren enveloppen en teldagen


Deelnemersraadvergadering 07-10-2024

Op 7 oktober jongstleden, heeft de Deelnemersraadvergadering plaatsgevonden. Het bestuur heeft, met instemming van de Deelnemersraad, de data voor 2025 vastgesteld:

Rondbrengen enveloppen in de week van maandag 31 maart – zaterdag 5 april 2025 (week 14)

Ophalen enveloppen maandag 7, dinsdag 8 en woensdag 9 april 2025 (week 15).

Inleveren enveloppen en teldagen donderdag 10 en vrijdag 11 april 2025 (week 15).

 

Afscheid van bestuurslid van het eerste uur André Smits.

André heeft vanaf het begin in 2017 aan de wieg gestaan van de Goede Doelen Week Oirschot-Spoordonk en heeft vanaf die tijd het secretariaat op zich genomen. Voor zijn jarenlange inzet is hij in de bloemetjes gezet in de bestuursvergadering en tijdens de Deelnemersraadvergadering werd dat onderstreept door een hartelijk applaus van alle aanwezigen.

 

Website Goede Doelen Week Oirschot-Spoordonk

Op de website staat onder de pagina Nieuwsbrief een rubriek met Recente berichten. Hier zijn alle ontvangen bedankreacties en besteding van het opgehaalde geld van de fondsen verzameld in het bericht “Hartelijk dank namens de deelnemende fondsen”.

 

Opbrengst Rabo ClubSupport 2024

In september hebben we meegedaan aan de Rabo ClubSupport. Van 2 t/m 24 september kon er gestemd worden door iedereen die lid is van de Rabobank. Dit heeft geleid tot een mooie opbrengst voor de Goede Doelen Week Oirschot-Spoordonk van € 392,97. Hartelijk dank aan de Rabobank en aan iedereen die op ons gestemd heeft!

 

Vrijwilligers zijn altijd welkom!

Samen kunnen we heel veel bereiken. Dat is in de afgelopen jaren en ook dit jaar weer gebleken. Het is fijn dat er zoveel vrijwilligers zijn, maar er zijn altijd nog vrijwilligers welkom. Er is veel werk te verzetten, denk aan het rondbrengen en ophalen van de enveloppen in de eigen buurt, bij de telavonden of in één van de taakgroepen. Ken je iemand die als vrijwilliger mee wil doen aan de Goede Doelen Week?

Laat deze nieuwe vrijwilliger zich aanmelden via info@goededoelenweekoirschotspoordonk.nl.

Met een paar uurtjes werk per jaar kun je al een goede bijdrage leveren.

 

 

www.goededoelenweekoirschotspoordonk.nl of info@goededoelenweekoirschotspoordonk.nl